четвер, 16 грудня 2010 04:30

Переможці фестивалю "Назустріч мрії" поїдуть до Болгарії

Фінал наймасштабнішого всеукраїнського фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії" нещодавно відбувся в Києві. У заході протягом року взяли участь понад дві тисячі дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів з усієї країни.

Найбільш запам'яталися майстерністю кілька переможців. Серед них — 17-річний Михайло Гаврилюк із міста Цюрупинськ на Херсонщині. Він був найкращим в оригінальному жанрі й віковій категорії "Молодь". Прикутий до інвалідного візка, із вродженою аномалією нижніх кінцівок, хлопець вразив суддів акробатичними вправами. Директор "Цирку Кобзов" Микола Кобзов пообіцяв узяти Михайла до своєї трупи, коли той закінчить школу.

Організатори також відзначають співачку, 12-річну Марину Лук'янченко з міста Дзержинськ Донецької області. Вона здобула перемогу в номінації "Вокал", вікова категорія "Діти".

16-річну Софію Козак зі Стрілківської школи-інтернату на Львівщині за авторську пісню "Мама" нагородили найвищою відзнакою — гран-прі. Влітку Софія та Марина, а також іще 20 переможців в інших номінаціях і вікових категоріях вирушать до Болгарії на V Міжнародний дитячий фестиваль "Слов'янський вінець".

— Хоча були конкурс та судді, проте переможених немає. Кожен з учасників зробив відважний крок назустріч власним мріям, змінивши своє життя бодай трішечки на краще, — каже почесний президент заходу Євгенія Карр.

Зараз ви читаєте новину «Переможці фестивалю "Назустріч мрії" поїдуть до Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути