четвер, 13 березня 2008 07:07

Пенсіонер застряв в унітазі

40 хв. пролежав біля унітазу в міській поліклініці Рівного 75-річний Олександр із міста Здолбунів.

У вівторок чоловік приїхав у справах до обласного центру. Зранку забіг у туалет у поліклініці й випадково впустив в унітаз зв"язку ключів. Опустив руку і вже не зміг витягти.

— Унітаз був іще радянського типу, глибокий. Не довго думаючи, пенсіонер занурив праву руку всередину, — розповідає інспектор Микола Прокопчук з обласного управління МНС. — Ключів не дістав, але рука застряла в коліні водогону аж по плече.

Наляканий чоловік почав кликати на допомогу. На галас із сусідніх кабінок вибігли люди, звільнити руку не змогли. Від води правиця розбухла і почала синіти. Покликали лікарів, але й ті не допомогли. Дзвонили в міліцію. Рука заніміла, й Олександр перестав її відчувати.

— Унітаз чавунний, обкладений плиткою, болгаркою різати не можна. Довелося розбивати ломом, молотком та гідравлічними ножицями, — каже Микола Прокопчук. — Уся операція зайняла півгодини. Діяли швидко, бо рука могла відмерти.

Коли пенсіонера звільнили з унітазу, він на радощах заплакав. Серйозних ушкоджень Олександр не зазнав.

— Часто нас викликають, щоб відкрити двері або зняти кішку з дерева, — додає Прокопчук. — Але рятувати когось із унітазу довелося вперше.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер застряв в унітазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути