пʼятниця, 18 грудня 2009 08:09

Пенсійний вік не змінюватимуть

Прем"єр-міністр виступає категорично проти ініціативи Партії регіонів щодо підвищення пенсійного віку, озвученої в середу народним депутатом Михайлом Папієвим. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Голова уряду вважає, що заяви представника Партії регіонів на цю тему є відвертою провокацією.

Юлія Тимошенко, враховуючи кількість людей передпенсійного віку в країні та такий показник, як середня тривалість життя громадян України, не допустить підвищення пенсійного віку. Вона запевняє, що "на корню" рубатиме подібні антисоціальні ініціативи — від кого б вони не виходили.

Раніше про необхідність збільшення пенсійного віку заявляли заступник голови Секретаріату президента Олександр Шлапак і народний депутат Арсеній Яценюк, який є кандидатом у президенти. Зокрема, Шлапак запропонував піднімати пенсійний вік "по три місяці на рік". А Яценюк заявив, що "старіння населення є загрозою як для країни в цілому, так і для формування Пенсійного фонду зокрема". На його переконання, "немає іншого виходу, як змінювати пенсійний вік".

Зараз ви читаєте новину «Пенсійний вік не змінюватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути