четвер, 05 серпня 2021 00:11

Пантера напала на ветеринара

Пантера напала на ветеринара 33‑річного Івана ­ДІГТЯРА в селі Ковалівка Полтавського району на Полтавщині. Вранці 29 липня він зайшов у вольєр місцевого екопарку, щоб погодувати хижака кістками. Коли відвернувся — тварина вчепилася в голову.

— Почула жахливий крик. Пантера сиділа зверху на чоловікові, лапами міцно ухопила голову, — розповідає очевидиця 35‑річна Ніна Адаменко з Полтави. Приїхали погуляти в екопарку з донькою та сином. — До клітки збіглися працівники з палками. Всередину не заходили, відганяли звіра через решітку. Не бачила, як витягнули постраждалого. Помітила його вже, як сидів під сараєм. З голови була здерта шкіра, виднівся череп. Запитала про допомогу й отримала відмову.

До приїзду "швидкої" постраждалий сидів і стікав кров'ю, розповідають місцеві.

— Ніхто не зупиняв кров, не накладав пов'язку. Все могло закінчитися трагічно. У селі про це всі говорять, — каже жителька Ковалівки. Ім'я не називає.

В обласній лікарні Іванові Дігтяру поставили діагноз — "скальпована рана голови великих розмірів". 1,5 год. робили операцію. Чоловік одужує.

— Відкрили провадження за фактом порушення законодавства про охорону праці, — говорить речник обласної поліції Юрій Сулаєв, 51 рік. — Чоловік не був працівником екопарку. Надавав ветеринарні консультації.

Зараз ви читаєте новину «Пантера напала на ветеринара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути