Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 00:35

Відкрили банк без відділень

В Україні запустили перший банк без жодного відділення — Монобанк. Установа працюватиме лише в інтернеті. Картки для неї виготовлятиме партнер "Юніверсал банк".

Аби стати клієнтом, потрібно встановити спеціальний мобільний додаток банку на телефон з операційною системою "Андроїд" чи "іОС". Програма пропонує сфотографувати сторінки паспорта й ідентифікаційний код. Світлини ­автоматично надійдуть у банк. Для клієнта створять пластикову картку. Доставлять за адресою в Києві. Пізніше їх привозитимуть і людям з інших міст.

Інтернет-банк заснували колишні провідні менеджери Приватбанку Дмитро Дубілет, Олег Гороховський і Михайло Рогальський. Клієнтам пропонують кредити до 100 тис. грн, без комісій проводитимуть платежі за комунальні послуги й поповнення мобільних рахунків.

— Також щомісяця можна вибрати дві категорії, за якими клієнт отримуватиме повернення до 20 відсотків коштів від покупки, — говорить Дмитро Дубілет, 33 роки. — У цьому місяці повертаємо частину коштів від витрат у супермаркетах, аптеках, кіно. Це повноцінне повернення, а не бонуси, які незрозуміло де витрачати.

В установі планують запустити функцію, що дозволить купувати в розстрочку товари з будь-якої країни.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили банк без відділень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути