вівторок, 12 грудня 2017 05:10

Від переохолодження померли троє людей

9–10 грудня Україну накрив мокрий сніг із дощем. Температура в західних регіонах опустилася до -10°C. У 14 областях знеструмило 537 населених пунктів. В аеропортах Києва та Львова пасажирські літаки злітали із запізненням.

Від переохолодження на Львівщині загинули троє людей. 10 грудня в селі Лисятичі Стрийського району жителі виявили тіло 42-річного місцевого. У той же день біля села Сигловате Турківського району на возі знайшли тіла двох селян 71 та 50 років.

На Закарпатті через дощі й мокрий сніг вийшли з берегів гірські річки. Вода підтопила 13 домогосподарств. У горах впало 36 дерев на дороги у Воловецькому, Міжгірському та Свалявському районах. Рятувальники витягли 42 автомобілі з гірських перевалів.

На автотрасі Київ — Чоп обмежили рух великогабаритних транспортних засобів. У горах — лавинна небезпека третього рівня, є загроза зсувів снігу на дороги.

У Києві через сильний снігопад та ожеледицю сталося 13 ДТП.

З 12 грудня в Україні очікується потепління. Температура підвищиться, повідомляють синоптики.

— В Україні — без опадів. Лише вночі в північних, східних і Полтавській областях очікується невеликий дощ та мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, місцями можливий туман, — каже Людмила Савченко з Укргідрометцентру.

Зараз ви читаєте новину «Від переохолодження померли троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути