пʼятниця, 08 квітня 2011 01:00

Олександра Лукашенка вбило вибухом

У Полтаві від вибуху на металургійній базі загинув 42-річний Олександр Лукашенко. Він працював майстром на виробництві. Іншого постраждалого 37-річного Івана із селища Котельва у тяжкому стані відвезли до міської лікарні. У нього осколкові поранення обличчя, живота та грудей, розрив мошонки.

— Загиблий якийсь час після вибуху був живий, — говорить Олександр Лавренко зі станції швидкої допомоги. — Але він втратив багато крові. Та і травми у чоловіка несумісні з життям. Зовні він не сильно постраждав. Припускаю, вибух спричинив сильний забій внутрішніх органів.

Рятувальники кажуть, найімовірніше, вибухнув боєприпас або невеликий газовий балон. Вибух стався, коли працівники розвантажували метал, що у поліетиленових пакетах.

— Якийсь із тих пакетів зайнявся, або вони його підпалили, тоді і вибухнуло, —розповідає Світлана Рибалко з управління надзвичайних ситуацій області. — Працівники бази кажуть, такого ніколи не було. Весь метал перевіряють. А тут він був у поліетилені.

Металобаза належить приватному підприємству "Інтерресурс". Коментувати ситуацію там не хочуть. Кому належав метал, поки що не з'ясували.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Лукашенка вбило вибухом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути