Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 09:21

Олександр Качур переміг із передвиборною програмою батька

Наймолодшим мером України став 24-річний Олександр Качур, син Немирівського міського голови Віктора Качура. Старший Качур перебуває в СІЗО у Вінниці. У червні його затримали за підозрою в отриманні 1,85 млн. грн хабара.

У виборчих перегонах на посаду мера Немирова брали участь семеро. Серед кандидатів був голова райради, двоє колишніх прокурорів та директор приватної кінної ферми. За Качура віддали голоси 52,3% виборців. Його найближчий конкурент — голова райради Сергій Укринський набрав 14%.

— Батько дізнався про мою перемогу з газети і дуже задоволений, — розповідає Олександр Качур. — На вибори йшов з батьківською передвиборною програмою, знайшов у комп'ютері в архівах за 2006 рік. Я її перечитав, відмітив те, що вже зроблено, дописав, що потрібно зробити. На зустрічах із людьми розпитував про їхні проблеми, тому добре знав, що хвилює. Зустрічався з виборцями просто на вулицях і ходив на підприємства.

Олександр Качур провів 44 зустрічі. Це найбільше серед його опонентів.

Зараз він готується до сесії міської ради, яка відбудеться 9 листопада.

— Не знаю, чи скоро пустять мене в кабінет батька. Він досі опечатаний слідчими, — говорить новообраний мер. — Одразу ж поміняю більшу частину заступників. Також у першу чергу вирішу проблеми зі сміттєзвалищем у Немирові та безперебійним водопостачанням.

До виборів Олександр Качур був заступником директора товариства "Немирівське АТП", що перевозить вантажі.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Качур переміг із передвиборною програмою батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути