четвер, 08 жовтня 2009 17:45

Не підписуйте контракт іноземною мовою

— У сексуальне рабство потрапляють соціально невлаштовані жінки. За кордон їдуть у пошуках кращої долі, — каже координатор міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда" Ірина Огороднійчук, 29 років. — Не погоджуйтеся на роботу, яку пропонує випадкова людина. Це має бути фірма-посередник. Не підписуйте контрактів іноземною мовою. Був випадок, коли замість контракту підсунули інструкцію про експлуатацію побутового приладу. Контракт потрібно підписувати в Україні. Нізащо не беріть у посередників грошей на дорогу, бо їх доведеться довго відробляти. Не виїжджайте за чужими документами. З усіх документів робіть копії. Один набір залишайте вдома рідним, другий беріть із собою. Паспорт не віддавайте нікому, крім представників державних органів, поліції чи медичного закладу.

Жінкам дозволяють дзвонити додому, щоб рідні не хвилювалися і не шукали їх. Домовтеся про фразу, яка означає, що потрапили в халепу. Наприклад: "Як справи в тітки Валентини? Як її здоров"я?" Це буде сигналом до початку розшуку. Дійте обережно, щоб не налякати господарів. За найменшої підозри вони перевозять жертву в інше місце.

Домовтеся про фразу, яка означає, що потрапили в халепу

Половині сексуальних рабинь пропонують спочатку попрацювати танцівницями. Тому приставати на таку пропозицію не варто. Будьте пильні, шукаючи через Інтернет іноземця-чоловіка. Здебільшого в шлюбні агенції звертаються ті, хто шукає безплатну служницю. Запрошують як наречену, а використовують як хатню працівницю чи відправляють у бордель. Можуть примушувати і до сурогатного материнства.

Зараз ви читаєте новину «Не підписуйте контракт іноземною мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути