четвер, 20 серпня 2020 00:15

Наталію Златопольську шостий рік не пускають додому

Шостий рік не можуть потрапити додому полтавка 37-річна Наталія Златопольська з донькою Софією, 8 років, і сином 12-річним Арсенієм. У листопаді 2014-го їх із будинку на вул. Конституції вигнав В'ячеслав Златопольський, колишній чоловік Наталії.

Позаторік суд постановив передати у власність жінки дві третини будинку. В'ячеслав із матір'ю програли апеляції. Але відмовляються впускати у помешкання колишню сім'ю.

— Коли купували цей дім, більшість грошей на нього дали мої батьки. Зараз маю на руках рішення про виділення мені частини помешкання, — розповідає Наталія. — У домі живе колишній чоловік із матір'ю, новою дружиною та дитиною.

— Казала судді, що пущу колишню невістку, як заплатить за комунальні послуги. Скільки років їх тут не було, а ми платили, — говорить Жанна Златопольська.

Наталія працює в Полтавському педагогічному університеті. Із дітьми живе в гуртожитку. 1 липня намагалася зайти в дім з допомогою судових виконавців. Їх теж не впустили. Повторно спробують заселити родину на початку вересня.

— Жінка має право жити в цьому будинку. Але інший власник перешкоджає заселенню, — каже державний виконавець 23-річний Вадим Пальок. — Маємо право накладати штраф за невиконання рішення суду. Це й робимо. Але В'ячеслав Вікторович все оскаржує у суді. Справа затягнеться.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Златопольську шостий рік не пускають додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути