пʼятниця, 24 травня 2013 05:15

Нагорода Євробачення може відійти Златі Огнєвич

— На Євробаченні багато країн звинувачували у махінаціях. Але Азербайджан завжди особливо в цьому виділявся. Ніхто не може пояснити, чому вони посіли перше місце позаминулого року і друге — цьогоріч. Значить, у них працює сильна команда менеджерів, — каже продюсер 43-річний Тимофій Нагорний.

Володаря другого місця конкурсу Євробачення, азербайджанця Фаріда Мамедова, звинуватили у підтасуванні голосів. Кажуть, його земляки телефонували з проплачених номерів у Литві. Одночасно спалахнув скандал навколо пісні переможниці, данки Еммелі де Форест. Журналісти знайшли велику схожість її пісні з композицією 11-річної давнини, що належить голландському гурту "Ка-Отік".

— Будь-яку пісню можна порівняти з іншою за словами чи музикою. Так само і номер Злати Огнєвич. Якщо композицію до конкурсу допустили організатори, отже, все закінчиться пустими балачками. Якби оргкомітет серйозно помітив плагіат, то порадив би учаснику замінити композицію, — продовжує Нагорний. — Будь-який галас навколо конкурсу підвищує його пізнаваність, підігріває інтерес до нього, приваблює аудиторію. Організаторам це тільки на користь. Після кожного Євробачення був якийсь шум. Це замкнуте коло, без якого неможливий шоу-бізнес.

Передбачають, що через скандали Фарід Мамедов та Еммелі де Форест можуть бути дискваліфіковані. У такому разі нагорода відійде Огнєвич. Проте жодного разу за історію конкурсу такого не ставалося. Керівництво Євробачення ситуації не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Нагорода Євробачення може відійти Златі Огнєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути