Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 07:50

Над Обуховом бачили НЛО

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

Киянин 30-річний Андрій Гайдук та Маргарита Меркулова, 19 років, стверджують, що бачили нерозпізнаний літальний об"єкт. Увечері 20 червня гуляли вул. Каштановою в місті Обухові, що за 38 км від столиці.

— Коли Маргарита каже: "Ух ти, дивися, пливе!" — розповідає Андрій. Запевняє, що того дня не пили алкоголю і не вживали наркотиків. — По небу щось рухалося з боку Києва. Я спочатку сказав: "Та ні, це літак". А потім дивлюся: как-та для самольота воно дуже велике, розміром із великий ніготь. Та й форму міняло. Це було як вогонь: червоне, що переливалося в жовте. Дуже повільно пливло хвилин 5. На висоті літака, десь кілометр над землею. Але літаки летять набагато швидше, а це — дуже повільно. Якби то була повітряна куля, ми змогли б прочитати, що там написано. Воно рухалося без звуку. Я сфотографував на телефон, але якість дуже погана: видно лише чорний екран із білою точкою.

Об"єкт у небі зник. Пара розглядала фото на мобілці. Коли знову глянули в небо, там уже пливли три кулі.

— Летіли трикутником звідти, шо й перший шарік, — веде далі Гайдук. — Їх ми бачили 5–7 хвилин, і вони так само зникли. А потім нізвідки з"явилися ще дві кулі. Одна щезла в небі за тими трьома, а інша, нам здалося, сіла на дев"ятиповерхівку.

— Метрів за 700 від нас, — додає Маргарита. — Було страшно, але неможливо відірвати погляд. Ми бачили людей, які так само дивилися на небо й нічого не могли зрозуміти.

— Один чоловік переставляв машину в гараж, і ше якийсь чувак бігав з фанаріком по вулиці, — запевняє Андрій.

За тиждень до цього схоже явище в небі бачив 57-річний Віктор Яцун із Золотоноші на Черкащині. Він працює головним інженером на підприємстві "Золотоношам"ясо".

— Онучка вигулював увечері, десь у 22.50. Показував йому місяць у небі. Потім дивлюся: з боку Черкас рухається якась звьоздочка, огоньками не моргає, значить — не літак. Півхвилини пролетіла — і вспишка! Як м"яч футбольний, стало і згасло. За тою звьоздочкою нова пливе. Пішов класти онука спати, потім вийшов покурить на крильце. І ще дві такі вспишки було.

Зараз ви читаєте новину «Над Обуховом бачили НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути