вівторок, 15 червня 2010 05:17

На столичних пляжах люди сидять одне на одному

Автор: фото: УНІАН
  Дівчина лежить у фонтані в центрі Києва 11 червня цього року. У вихідні температура у столиці в середньому була 38 градусів тепла. У деяких районах доходила до 40°С
Дівчина лежить у фонтані в центрі Києва 11 червня цього року. У вихідні температура у столиці в середньому була 38 градусів тепла. У деяких районах доходила до 40°С

У вихідні від спеки кияни рятувалися у водоймах. На міських пляжах людей стільки, що не проштовхнутися. Пісок такий гарячий, що витримати на сонці можна хвилин 5. Потім треба бігти у воду.

На затоці в кінці столичного масиву Оболонь узбережжя заполонили відпочивальники.

— Від спеки тільки вода рятує, — каже 33-річна Оксана Приходько. Вона із сином Микитою прийшла о десятій ранку. — Але заважає купатися тополиний пух. Попливти далеко не можна. За кілька метрів — буйки і рятувальник на помаранчевому човні завертає усіх.

У Гідропарку теж людно.

— Ціни тут високі. За два півлітрових пива "Балтика" і "Редбулл" виклав 59 гривень. Пиво по 21 гривні, — ділиться враженнями Олександр, 26 років. — Аби місце знайти, треба по головах ходити.

Киянка Ірина Чуб пішла в Гідропарку на пляж для нудистів.

— Шукала, де людей менше. Так зраділа, коли знайшла. І не відразу второпала, що щось не те. Дивлюся, багато чоловіків і жінок оголених, розглядала весь день.

За два півлітрових пива виклав 59 гривень

На Трухановому острові, навпроти пішохідного мосту тротуари засипані пляшками та недоїдками. У воді плаває пластиковий посуд. Людей — тьма. Є багато наметів з пивом, морозивом та шашликами. Міліціонери штрафують тих, хто п"є пиво не в кафе.

Усі дороги, тротуари й газони навколо озера Міністерка, що на виїзді з Оболоні, обліплені машинами. Те саме на водоймах Пущі-Водиці.

— Машин 700 точно було. Я спочатку тикнувся на одне озеро, потім на інше. Нема де стати. Ми з родиною місце знайшли тільки в лісі. Бо біля води все забите, — розповідає 37-річний Костянтин.

Зараз ви читаєте новину «На столичних пляжах люди сидять одне на одному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути