Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 07:42

На майдані Незалежності горів "МакДональдз"

Кілька відвідувачів доїдали вчора вранці на вулиці куплені у столичному "МакДональдзі" гамбургери. Вони спостерігали, як пожежники гасять вогонь усередині ресторану, фотографували процес на мобільники.

О 8.10 дівчина-адміністратор "МакДональдза" вивела всіх відвідувачів на вулицю. Людей у закладі о цій порі було небагато. Більшість забирали із собою куплену їжу й виходили через двоє запасних дверей. Іще до приїзду пожежників працівники закусочної почали боротися з вогнем самі. Використовували вогнегасники. О 8.15 Хрещатиком, увімкнувши сирени, їхали дві машини рятувальників. Пожежу ліквідували за кілька хвилин. Потім демонтували ломами зі стін повітряні завіси та викинули їх на тротуар.

Займання спричинив перегрів двигуна повітряної завіси, пояснює "ГПУ" Юлія Гайдученко, 20 років, представниця компанії "МакДональдз". Такий пристрій монтують над дверима, він скеровує нагріте повітря й не пропускає досередини холод із вулиці.

Після пожежі приміщення закусочної було трохи задимлене,  смерділо паленою пластмасою. Але вже о 14.00, через 6 год., "МакДональдз" на майдані Незалежності запрацював. Ресторан ретельно відмили та провітрили.

У Києві 23 "МакДональдзи". Рік тому ледь не згорів заклад біля залізничного вокзалу. На нього перекинулося полум"я із сусіднього, недобудованого центру обслуговування пасажирів. Вогонь пошкодив літній майданчик.

Зараз ви читаєте новину «На майдані Незалежності горів "МакДональдз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути