Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 00:15

На каналі Tonis розшириться спектр документалістики у високій якості

Найближчим часом більшість програмних лінійок телеканалу Tonis зазнає новацій.

Зокрема, з кінця січня в його ефірі істотно розшириться сегмент документального кіно — пізнавальних, історичних, біографічних фільмів, а також картин про світ дикої природи, які транслюватимуть переважно у форматі HD — високої якості. Tonis зараз — єдиний український телемовник, здатний показувати широкий спектр документалістики, а також художнє кіно в HD-якості. Особливу увагу канал приділятиме документальним розповідям про долю видатних митців сучасності.

За рік існування проекту "Соціальний статус" в ефірі телеканалу Tonis максимальна увага глядацької аудиторії була прикута до тем, які цікавлять багатьох: пенсії, соціальна допомога, пільги, права. Про це свідчить кількість звернень на цілодобову телефонну лінію програми. У дні виходу передачі "Соціальний статус: ваша пенсія" на неї стабільно надходить понад 500 запитань від глядачів.

Проаналізувавши уподобання аудиторії, Tonis зосередив тематику "Соціального статусу" на пенсійних і правових питаннях та змінив час виходу програми в ефір. Відтепер "Соціальний статус: ваша пенсія" з ведучим Василем Бирзулом виходитиме щовівторка о 17.45. А програму "Соціальний статус: ваші права і пільги" показуватимуть о 17.45 щочетверга. Гості разом із ведучим Юрієм Спасокукоцьким обговорюватимуть питання правового захисту населення, житлових субсидій, формування тарифів ЖКГ та інші актуальні теми. У передачі й надалі працюватиме пряма телефонна лінія для прийому запитань від глядачів. На неї з усієї України можна безкоштовно телефонувати зі стаціонарних телефонів.

— Відтак глядачі телеканалу Tonis зможуть отримувати ще більше корисної та пізнавальної інформації, яка буде цікавою для перегляду усім членам родини, — кажуть у прес-службі каналу. — Тональність залишатиметься незмінною: Tonis і надалі формуватиме позитивний настрій у своїх глядачів і транслюватиме програми, позбавлені насилля та політичних сварок.

Зараз ви читаєте новину «На каналі Tonis розшириться спектр документалістики у високій якості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути