пʼятниця, 23 вересня 2011 08:30

На 115-метровий Московський міст екстремали залізли у шльопанцях

Автор: фото з сайта www.livejournal.com
  Двоє хлопців та дівчина піднімаються вантами на Московський міст у Києві. Сходження тривало 11 хвилин
Двоє хлопців та дівчина піднімаються вантами на Московський міст у Києві. Сходження тривало 11 хвилин

Троє хлопців і дівчина вилізли на 115-метрову центральну опору Московського мосту в Києві по похилих вантах. Це жмути сталевих тросів, на яких тримається міст. Страховки не використовували. Мали на спинах рюкзаки з фотоапаратами. Один із них, 18-річний фотограф і блогер Віталій Раскалов, зняв сходження на відеокамеру, закріплену на голові.

На відео видно, що один зі сміливців взутий у шльопанці, решта — в кедах і кросівках. Лише Віталій одягнув рукавиці, інші чіплялися за ванти голими руками. Сходження тривало 11 хв. Дорогою зупинялися, щоб сфотографуватися.

— Спускатися набагато веселіше, — розповідає Віталій. — Просовуєш ноги поміж вантів і, відштовхуючись руками, їдеш вниз.

Віталій родом із Києва, але живе в Москві. Одне з його хобі — фотографувати міста з незвичайних ракурсів. Для цього компанія і приїхала до Києва. Того ж дня побували на даху готелю "Україна" та ще кількох будинків навколо майдану Незалежності. Також сфотографувалися на куполі Будинку вчителя, на висотках неподалік Києво-Печерської лаври та на стадіоні "Олімпійський", який зараз реконструюють до Євро-2012. Наостанок спустилися в метро й тунелями зайшли на недобудовану станцію "Львівська Брама".

Московський міст звели 1976-го. Його довжина становить 816 м. Він з'єднує правобережну Петрівку зі спальними мікрорайонами Райдужний, Троєщина і Воскресенка.

Зараз ви читаєте новину «На 115-метровий Московський міст екстремали залізли у шльопанцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути