Ексклюзиви
четвер, 18 травня 2006 18:40

Москаль представлятиме президента в Криму

56-річний Геннадій Москаль, який 26 квітня пішов у відставку з посади голови Луганської облдержаміністрації, працюватиме постійним представником президента України в Криму. Раніше цю посаду обіймав Володимир Куліш — губернатор Чернівецької області.

Москаль подав у відставку сам, через конфлікти з місцевою "біло-блакитною" обласною радою. Тепер він представлятиме інтереси центральної державної влади у не менш проблемному, ніж Луганщина, регіоні.

— Цілком імовірно, що після впровадження конституційної реформи, повноваження керівників державних адміністрацій і постійних представників президента стануть однаковими, — вважає політолог Володимир Фесенко. — Москаль слідкуватиме за рішеннями Ради міністрів та Верховної Ради Криму, зможе ініціювати звернення Секретаріату президента до суду, якщо якесь рішення буде суперечити Конституції.

Геннадій Москаль починав кар"єру інспектором міліції, був заступником міністра внутрішніх справ, потім губернатором Закарпаття. Керував Державним комітетом у справах національностей та міграцій.

Зараз ви читаєте новину «Москаль представлятиме президента в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути