середа, 06 квітня 2011 03:45

Молочними продуктами отруїлися 30 дітей

У ПОНЕДІЛОК до лікарень Донецька привезли 13 дітей віком до 3 років. У них виявили гостру кишкову інфекцію. Наступного дня отруїлися ще 17 малюків. Усі отримували дитяче харчування на молочній кухні Ворошиловського району.

— У співробітників кухні узяли змиви, перевіряємо воду, проводимо бактеріологічне, вірусологічне розслідування, — кажуть в обласній санепідемстанції. — Відвідали 500 квартир з малюками. Під підозрою сир, кефір і сметана. Поки що рано говорити, що винна кухня. Є сім'ї, які брали продукти там же, і діти не захворіли.

Молочна кухня розташована на вул. Артема у центрі Донецька. Її відкрили після реконструкції 17 грудня.

— Привели в порядок, витратили 1,5 мільйона гривень. І ще купили на 800 тисяч нове устаткування, щоб зробити дитяче харчування максимально якісним, — каже мер міста Олександр Лукьянченко.

Молочна кухня щодоби давала 5 тис. порцій. Там брали харчування для 3,6 тис. малюків. До 10 квітня установу закрили. Педіатри перевіряють усіх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Молочними продуктами отруїлися 30 дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути