вівторок, 05 березня 2019 05:16

Міст обвалився від старості

У столиці обвалився пішохідний міст. Розташований у парку на території Інституту педіатрії, акушерства та гінекології Національної академії медичних наук України на вул. Платона Майбороди, 8, у Шевченківському районі. Люди не постраждали.

— Таких столітніх мостів там штук п'ять. Вони падають од старості. Загрози місту або мешканцям не становлять — це територія інституту. Ми їх попередили, все роз'яснили. Вони стрічки почепили. Міст упав уночі. На ранок обгородили. Що далі робитимуть — чи гроші виділятимуть, відновлюватимуть — невідомо, — каже начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Шевченківської райдержадміністрації Анатолій Лазоренко, 56 років.

Парк у Кмитовому яру передали в управління Інституту педіатрії на початку ­1980-х. Окрім мостів, там розташовані кілька садиб. Першу звели 1893-го у стилі неоренесанс. Місце називають "дачею Микити Хрущова". Він оселився тут 1943 року з третьою дружиною. Останнім із радянських партдіячів у садибі жив Петро ­Шелест.

Зараз ви читаєте новину «Міст обвалився від старості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути