середа, 30 червня 2010 03:20

Міські депутати побилися на сесії

У сесійній залі під час засідання Сумської міськради минулої середи побилися депутати. Бійка сталася між фракціями Партії регіонів, комуністів і "Нічного дозору".

"Біло-сині" звинувачують "бютівців" у незаконному розподілі міської землі. Мер міста Геннадій Мінаєв, 46 років, заявляє із трибуни, що "регіонали піаряться, а самі насправді замішані в земельних питаннях". Депутат-"регіонал" Олексій Мовчан, 35 років, підходить до мера. Умикає мегафон, вимагав вибачень.

— Леша, если ты с утра покурил, то, что я могу сделать? — відповідає мер.

Депутат із "Ночного дозору" Володимир Чепік намагається вирвати мегафон із рук Мовчана. Починається штовханина. На захист "регіоналів" стають комуністи. На депутата з "Нічного дозору" Олександра Байдака з кулаками нападає чоловік у чорній сорочці. Міліціонери виводять його.

— "Регіонали" не вперше пробують зірвати засідання. Олексій Мовчан приводить на сесію молодиків спортивного вигляду. На останню — трьох. Вони й побили наших депутатів. Міліція не порушила справу, навіть не встановила їх особи, — розповідає "ГПУ" Родіон Кочубей, 32 роки, голова фракції "Нічний дозор".

— Та я вперше бачив того молодика! Може, він прийшов із бабцею, земельне питання якої розглядалося. Мер звинувачував нас у дерибані землі. Як ми можемо це робити, коли зі всього депутатського корпусу нас тільки четверо осіб? — каже Сергій Науменко, 53 роки, голова фракції Партії регіонів.

— Це перша бійка на сесії ради. Після неї прийняли рішення, щоб перед засіданням депутати письмово реєструвалися. Це унеможливить прохід сторонніх у залу засідань, — каже Ірина Дяденко, прес-секретар міського голови.

Легкі тілесні ушкодження отримали депутати з "Нічного дозору" Олександр Байдак та Михайло Чернотецький.

Зараз ви читаєте новину «Міські депутати побилися на сесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути