Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 06:05

Міліція заперечує стрілянину через футболку "Спасибо жителям..."

У міліції заперечують, що в Києві стріляли в людину у футболці з написом "Спасибо жителям Донбасса..." Про такий випадок у вівторок заявляв координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, 29 років. Сказав, що двоє чоловіків вимагали в активіста руху Андрія Ореста зняти футболку, потім вистрелили в нього. Куля пробила долоню лівої руки.

Міліціонери стверджують, що поранений не має стосунку до руху "Спільна справа":

— Особа, яку назвали Андрієм Орестом та нібито потерпілим, насправді є 20-річним жителем Кривого Рогу з іншим ім'ям. Він приїхав відвідати визначні пам'ятки, мешкає у знайомих. 19 вересня звертався по допомогу до одного з травмпунктів Подільського району. Лікарю сказав, що ушкодив долоню перфоратором.

Також у міліції кажуть, перед травмпунктом поранений просив про допомогу в одному з офісів. Там сфотографували його лівицю, а потім без його відома поширили інформацію про стрілянину.

— У Андрієвій рані експерти Київського міського бюро судових експертиз Олександр Юрченко та Анхем Мікоян виявили залишки пороху. Ми вдячні їм, що не піддалися тиску режиму й не підтвердили брехню МВС про поранення перфоратором, — так реагує на заяву міліції Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Міліція заперечує стрілянину через футболку "Спасибо жителям..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути