вівторок, 09 липня 2013 07:10

Міліціонери протаранили машину свідків зґвалтування

Автор: фото: надане УДАІ УМВС України в Миколаївській області
  Автомобілі ВАЗ-2109 Державної служби охорони і ”хюндай” Служби безпеки України 5 липня стоять на перехресті вулиць Нікольська та Артилерійська в Миколаєві. Обидві намагалися проїхати перехрестя на жовтий сигнал світлофора
Автомобілі ВАЗ-2109 Державної служби охорони і ”хюндай” Служби безпеки України 5 липня стоять на перехресті вулиць Нікольська та Артилерійська в Миколаєві. Обидві намагалися проїхати перехрестя на жовтий сигнал світлофора

Зранку 5 липня у Миколаєві "Лада-дев'ятка" з працівниками спецпідрозділу державної служби охорони "Титан" протаранила мікроавтобус "Хюндай". Там були свідки справи зґвалтування у селищі Врадіївка. Обидві машини проїжджали перехрестя вулиць Нікольська та Артелерійська на жовтий сигнал світлофора.

"Дев'ятка" з "титанівцями" рухалася вул. Микільською. Чорний "Хюндай" — їй напереріз. Працівники Служби безпеки везли до обласної прокуратури чотирьох міліціонерів.

— Усі пасажири "Хюндаю" живі, отримали легкі тілесні ушкодження, — говорить Наталія Абрамова з Миколаївської обласної прокуратури. — Вони дають покази.

Свідки-міліціонери мають сказати, чи був їхній колега Євген Дрижак у ніч зґвалтування на робочому місці. Камера відеоспостереження райвідділу фіксувала капітана там 26 червня о 23.00 і 27 червня о 6.00.

90 жителів райцентру Врадіївка Миколаївської області 3 липня написали скарги заступнику міністра внутрішніх справ Вікторові Дубовику, який проводив виїзний прийом. Скаржилися, що тамтешні міліціонери не реагують на злочини, не приймають заяв, грубіянять, б'ють людей у відділку, змушують зізнаватися в чужих злочинах і потім вимагають грошей за непритягнення до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери протаранили машину свідків зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути