вівторок, 11 грудня 2012 07:45

Мельниченко і Розинська розписалися в супроводі бійців "Альфи"

Автор: фото з сайта www.segodnya.ua
  Микола Мельниченко з Наталією Розинською побралися в суботу, 8 грудня. Перший весільний танець виконали під пісню Вітні Х’юстон із фільму ”Охоронець”
Микола Мельниченко з Наталією Розинською побралися в суботу, 8 грудня. Перший весільний танець виконали під пісню Вітні Х’юстон із фільму ”Охоронець”

8 грудня екс-майор державної охорони 46-річний Микола Мельниченко у столичному Лівобережному РАЦСі розписався з телеведучою 31-річною Наталією Розинською. Весілля тримали в секреті. Журналістів на церемонії не було, окрім одного з телеканалів, який отримав право на зйомку.

— Не хотіли, щоб нас "мочили" в такий день, — пояснює Наталія. — Цей РАЦС порадив мені знайомий Юрій Кот. Сказав, що його директорка найкраще розмовляє українською мовою. Я хотіла залишити своє прізвище. Але Микола дуже ображався. Ми навіть посварилися. Зійшлися на компромісі — буде подвійне прізвище. За день до весілля я сходила на тайський масаж. Підфарбувала волосся, зробила манікюр. Сукню купила у весільному салоні за 14 тисяч гривень.

Наталія була в рожевій сукні та білому пальті. Взула червоні туфлі, тримала такого ж кольору клатч. Мельниченко прийшов у синьому светрі та джинсах, поверх накинув пальто. Церемонія тривала 2 хв. Гостей не було, пару супроводжували двоє охоронців — співробітники спецпідрозділу "Альфа".

Микола Мельниченко перебуває на підписці про невиїзд. Щодо нього порушили кримінальну справу за розголошення державної таємниці. Торік у вересні оголосили в розшук. Рік і місяць він переховувався за кордоном. У жовтні повернувся до України, почав свідчити в суді.

Об 11.00 молодята сідають у чорний "лендкрузер". За кермом і на пасажирському сидінні охоронці. О 14.00 починається святкування в одному з ресторанів на бульв. Шевченка. Покликали півсотні гостей. Свято веде артист Ілля Ноябрьов. Із міста Васильків, що під Києвом, приїхали батьки Миколи — Іван Олексійович та Валентина Федорівна. А зі Львова батько та двоюрідний брат Наталії, Олександр із дружиною.

Гостей пригощають овочевими салатами з морепродуктів та грейпфрутами, устрицями, креветками, м'ясною та рибною нарізкою. Зі спиртного — сухі вина та шампанське. Перший весільний танець молодята танцюють під пісню Вітні Хьюстон із фільму "Тілоохоронець". Гості обсипають їх пелюстками троянд.

— Одна з моїх мрій здійснилася — я вийшла заміж. Залишилась ще одна, хочу стати мамою, — каже Наталія. — Ми пообіцяли друзям щороку впродовж п'яти років народжувати дітей. На весіллі в нас був конкурс: гості кидали гроші в дівчачі, рожеві, і сині, хлопчачі, повзунки. Де буде більша сума, такої статі й народиться перша дитина. Сума в рожевих повзунках була втричі більшою. Отже, першою буде дівчинка, — каже Розинська.

Пара планує жити в 3-кімнатній квартирі Наталії, неподалік столичної пл. Льва Толстого. На Новий рік хочуть поїхати у медовий місяць до моря. Мельниченко подав про це прохання слідчому. Країну поки що не обрали.

Микола Мельниченко і Наталія Розинська познайомилися у Володимирському соборі 3,5 роки тому на Великдень.

— Я зайшла в собор купити свічку і побачила там Миколу. Підійшла, представилась, протягнула йому руку. Сказала, що дуже гарно виглядає. Через два дні він сам мене знайшов, — розказує Наталія. — Навесні ми повінчаємося у цьому соборі. Зараз піст, церква цього не дозволяє.

Перша дружина Миколи, Лілія разом із 15-річною донькою Лесею живуть у США. Колишнього чоловіка Наталії — львівського бізнесмена в середині 1990-х убили під під'їздом. З ним вона прожила рік.

Микола Мельниченко має будинок у місті Васильків на Київщині. Кажуть, володіє цегельним заводом і столичною газетою. Розинська веде на Першому національному програму про футбол. Цього року вона балотувалася у Верховну Раду від Радикальної партії Олега Ляшка, набрала 1,94% голосів.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко і Розинська розписалися в супроводі бійців "Альфи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути