пʼятниця, 28 грудня 2012 05:00

Люди не вірять, що в "Каравані" стріляв Мазурок

Автор: фото з сайта www.rosukrinform.com
  Ярослава Мазурка 6 листопада знайшли з простреленою головою у столичному Сирецькому парку
Ярослава Мазурка 6 листопада знайшли з простреленою головою у столичному Сирецькому парку

26 вересня у столичному супермаркеті "Караван" відвідувач розстріляв чотирьох охоронців і втік. Троє загинули, четвертий після поранення вижив. Ще до завершення слідства міліціонери запевнили, що стріляв 38-річний Ярослав Мазурок. Його 1,5 місяця розшукували. 6 листопада знайшли з простреленою головою у столичному Сирецькому парку. 17 листопада поховали.

— Справа Мазурка показала, що наша міліція рухається неправильним шляхом, — каже генерал-майор 54-річний Микола Каплій, колишній начальник міліції в Черкаській області. — Замість розслідування злочинів обслуговує чиїсь інтереси. Для відомства — це шлях у нікуди. Що не злочин — то резонанс, по кожному народжуються незрозумілі версії, розбіжності, несостиковки. Не слідство, а суцільний фарс. Питань більше, ніж відповідей. Знайшли труп, який уже нічого сказати не може, списали все на нього і закрили справу. Суспільний інтерес ущух. Але залишаються запитання: чому єдиний свідок (четвертий охоронець Павло Феденков. — "ГПУ") не впізнав нападника? Якщо Мазурок і застрелився, то як міг стріляти собі в потилицю? Суспільство не вірить, що в "Каравані" стріляв Ярослав.

Зараз ви читаєте новину «Люди не вірять, що в "Каравані" стріляв Мазурок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути