середа, 30 грудня 2009 17:18

Лозінський переховується у друзів-нардепів

Автор: фото з сайту www.noviny.narod.ru
  Нардепа-”бютівця” Віктора Лозінського називали господарем Голованівського району Кіровоградщини
Нардепа-”бютівця” Віктора Лозінського називали господарем Голованівського району Кіровоградщини

16 червня Віктор Лозінський, нардеп-"бютівець", Євген Горбенко, райпрокурор, та Михайло Ковальський, начальник міліції, заявили, що у лісі за селом Грузьке Голованівського району Кіровоградщини на них напав 55-річний Валерій Олійник, місцевий безробітний. Мовляв, у нього був пістолет. Посадовці оборонялися й змушені були застосувати зброю.

Справою зацікавилися "регіонали". На місце виїхала комісія. Люди розповіли, що 46-річний Лозінський є неформальним господарем району. Орендує 27 тис. га землі, ставки, ліс, тримає псарню, веде велике господарство. Забороняє місцевим потикатися у його "приватні" мисливські угіддя. Часом у лісі безвісті пропадали люди. "Лозінський нам, як пан, а ми в нього за кріпаків", — казали.

— Було, йдеш на роботу, а він перепинить і сумку витрусить. Дивиться, чи не несеш петлі, щоб убити дич, — розповідає 46-річний Володимир, житель Грузького.

Олійника застрелили. Припускають — через те, що забрів у "заборонений ліс". Лозінського звинувачували у вбивстві. Верховна Рада зняла з нього недоторканність, але той зник. Переховується досі. Президент Віктор Ющенко звільнив із посад губернатора Кіровоградщини та голову Голованівської райдержадміністрації.

Голованівці розповідають, що після оголошення у розшук екс-нардеп приїжджав на білих "жигулях", ходив містом у камуфляжній формі. Інші бачили Лозінського за кермом "лексуса" з номерами АА 1412 ВР. Його маєток дотепер доглядають робітники. А переховується колишній "бютівець", кажуть, у друзів-нардепів.

Мирослава ГНИТЮК



2. Банк "Надра" отримав 7 млрд грн рефінансування. Гроші перевели в іноземну валюту й вивели за кордон.

3. Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко став героєм трьох скандалів. У січні він побився з мером столиці Леонідом Черновецьким. У травні конфліктував із поліцією в аеропорту німецького міста Франкфурт-на-Майні. У грудні ледве не зчепився з нардепом-"регіоналом" Нестором Шуфричем.

4. Істерія довкола епідемії грипу виявилася безпідставною. Смертність не перевищила щорічних показників.

5. Сомалійські пірати сім місяців тримали в полоні українських моряків із судна "Аріана".

6. Трьох народних депутатів звинуватили в педофілії, у справі згадували "оргії" в дитячому таборі "Артек".

7. Росія не відрядила в Україну посла.

8. Диплом про вищу освіту заступника голови Служби безпеки Андрія Кислинського виявився підробленим. Кожен 20-й чиновник надає недостовірну інформацію про вищу освіту, вважають в управлінні Держслужби України.

9. Музика гімну Віктора Януковича "Лідер" виявилася дуже подібною до пісні італійця Тото Кутуньо Ti Amo.

10. Екс-мер столиці 71-річний Олександр Омельченко на пішохідному переході задавив джипом 48-річного Олександра Карпинського. На похорон віддав 20 тис. грн, пообіцяв квартиру синові загиблого.

Зараз ви читаєте новину «Лозінський переховується у друзів-нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути