вівторок, 23 травня 2006 18:21

Лікар торгував дипломами

У Красноперекопській районній лікарні в Криму впіймали шахрая. 32-річний лікар Зарем Бураметов минулого року збирався продати диплом медсестри мешканці Красноперекопська.

Дівчина звернулася до лікаря-продавця, бо хотіла працювати медсестрою, але не мала документів. Бураметова їй порекомендувала знайома. Той погодився допомогти за $800. Дівчина заплатила спершу $550, а потім ще $200, але диплома все не було.

— Врешті-решт жінка запідозрила недобре і звернулась до правоохоронців, — розповіла "ГПУ" прес-секретар прокурора Криму Наталія Бояркіна, 29 років. — На передачу останньої частини грошей жінка прийшла з міліціонерами. Там лікаря й спіймали. Частину одержаних грошей він устиг витратити на прикраси для доньки.

Красноперекопський районний суд визнав Зарема Бураметова винним у шахрайстві. Проте з роботи лікаря не звільнятимуть. Згідно з вироком суду його чекає рік виправних робіт на своєму робочому місці. Десяту частину зарплати протягом цього часу лікар віддаватиме державі як компенсацію.

Зараз ви читаєте новину «Лікар торгував дипломами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути