пʼятниця, 23 листопада 2012 00:00

Квитки на передноворічні потяги розібрали за декілька годин

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

До Львова, Донецька, Одеси, Івано-Франківська, Ужгорода й Тернополя квитків на потяги на 28, 29 й 30 грудня у столичних залізничних касах немає. Їх розкупили протягом кількох годин після відкриття попереднього продажу.

— Є декілька білетів на Чернівці, Вінницю, але це денні поїзди. На 29 грудня залишилося кілька місць "люкс" у бік Харкова й Донецька, — перераховують напрямки, куди ще можна придбати квитки 20 листопада в довідковій службі столичного вокзалу. — На п'ятницю, 28 грудня, білетів немає на всі популярні напрямки. Розібрали за декілька годин ще 14 листопада, коли відкрилися продажі. Зате є білети на 31 грудня на любий поїзд і напрямок. На початку грудня оголосять продаж на додаткові поїзди.

У довідці радять забронювати квиток на інтернет сайті e-kvtok.com.ua. Там можна натрапити на зданий кимось проїзний документ.

На всі напрямки квитки пропонують перекупники.

— Есть на 28, 29, 30 декабря на выбор — плацкарт, купе или ''люкс''. Сейчас за плацкарт в фирменном ''Донбассе'' давай 300 гривен, во Львов — так же. Цена невысокая, но уже через недельки две эти билеты будут в три раза дороже. В прошлом году на Ворохту в Карпатах я плацкартный билет стоимостью 140 гривен продал за тысячу, — перекупник 45-річний Віталій у зеленій куртці та синій кепці п'є каву з пластикового стакана поряд із фонтаном на Південному вокзалі.

Укрзалізниця призначила чотири додаткові передноворічні потяги у західному напрямку — по два до Ужгорода та Івано-Франківська. Два — до Сімферополя й Дніпропетровська.

На автобуси та маршрутки перед Новим роком квитки ще є.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на передноворічні потяги розібрали за декілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути