понеділок, 29 травня 2006 18:35

Кримчани відзначили 560 років із дня народження Колумба

У четвер, 25 травня, в Сімферополі відзначили 560-річчя першовідкривача  Америки Христофора Колумба. Близько сотні відомих кримчан зібралися в барі "Адмірал Дрейк", де провели перший загальнокримський Чемпіонат з Українського морського бою. Також вони символічно попрощалися з останнім українським підводним човном "Запоріжжя", який влада продає країні третього світу.

— Найкращими моряками на теренах колишнього СНД були українці, — кажуть у сімферопольському продюсерському центрі "Гроші республіки", який ініціював змагання з морського бою. — Але перед тим, як здійснювати чисельні подвиги на морі, вони довго тренувалися на папері. Гру в морський бій сьогодні дарма забувають.

Змагання між парами учасників відбувалося в п"ять турів. Переможців "Адмірал Дрейк" почастував фірмовими салатами, приготованими у формі корабля. Пивовари з "Оболоні" подарували бочку хмільного напою. Перше місце, на свій подив, посіла відома кримська журналістка Лілія Буджурова, яка у фінальному бою перемогла чемпіона світу з бодібілдингу Стаса Чемболатова.

— Троє фіналістів перейшли до наступного туру змагань, переможець якого отримає суперприз — круїз морем. Ми сподіваємося, що згодом змагання стануть загальноукраїнськими, — пояснила 19-річна Аліна Кисельова із продюсерського центру "Гроші республіки".

Зараз ви читаєте новину «Кримчани відзначили 560 років із дня народження Колумба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути