середа, 09 червня 2010 05:01

Корова роздушила пастуха в криниці

У місті Снятин на Івано-Франківщині 8 червня поховали 58-річного Бориса Безфамільного. Його знайшли мертвим у 5-метровій криниці.

— У неділю люди пасли худобу на пасовищі, яке належить місцевій птахофабриці. Там є порослий травою старий колодязь. Він не дуже глибокий, десь до п"яти метрів. Із нього пастухи почули ревіння корови. Подзвонили рятувальникам. Ті витягли телицю спеціальним спорядженням. А на дні побачили мертвого Бориса.

Місцеві кажуть, Безфамільний ішов випасати телицю. На роги худобі намотав один кінець мотузки, інший обкрутив довкола ліктя.

— Що саме сталося, точно не знаємо. Може, Борис не помітив криницю і впав туди, потягнувши за собою телицю. Чи тварина зноровилася і впала в неї, кинувши і його за собою, — розказує Михайло Пасічний, директор Снятинського психоневрологічного інтернату. — Борис жив у нас із 1972 року. Він інвалід, поступив із Києва. Родичів не мав. Ми йому і прізвище дали Безфамільний, бо він знав лише, як його звати. Страждав на психічні розлади. В інтернаті допомагав по господарству. Порався біля худоби й на полі.

Зараз ви читаєте новину «Корова роздушила пастуха в криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути