четвер, 27 листопада 2008 19:32

Коханий подарував Ані Лорак будинок

30-річний турок Мурат Налчаджиоглу до Нового року подарував своїй нареченій Ані Лорак, 30 років, двоповерховий будинок. Про це повідомили інтернет-видання у вівторок. Начебто кам"яниця Кароліни Куєк (справжнє ім"я співачки. — "ГПУ") площею 250 кв. м розташована в котеджному містечку за 20 км від Києва в напрямку Житомира. У ньому є торгово-розважальний центр, фітнес-клуб і дитячий садочок. Особняк зведено на березі озера поряд із лісом. На першому поверсі вітальня з каміном, великими вікнами і виходом на терасу. На другому — три спальні.

— Мурат купив лише проект будинку, — спростовує чутки прес-секретарка співачки Юлія. — Дім збудують не раніше, ніж за рік. Здадуть лише коробку. У якому стилі буде оселя, ще невідомо. Ані з Муратом живуть у центрі столиці у двоповерховій квартирі. За неї Лорак три роки виплачувала кредит.

Будинок, зведений за проектом, коштуватиме півмільйона доларів.

Два місяці тому співачка купила новий "Мерседес S500" за 170 тис. євро. До того п"ять років їздила "крайслером" вартістю $50 тис. У липні компанія "УкрАвтоЗАЗ-Сервіс" подарувала Ані Лорак нову модель "Шевроле Авео" за $14 тис. Співачка жодного разу не скористалася автівкою.

— Для концертів це занадто мала машина, — каже Кароліна. — А я часто вожу з собою концертний одяг, який займає багато місця. "Мерседес" якраз для цього підходить.

Зараз ви читаєте новину «Коханий подарував Ані Лорак будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути