пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Книжку Януковича надрукували з перевернутим прапором

На другу книгу прем"єр-міністра Віктора Януковича, 57 років, під заголовком "Рік при владі" очікує перевидання ще до офіційного виходу. На обкладинці зображено український прапор догори ногами.

Із помилкою надрукували перші 100 екземплярів книжки. Прем"єра Януковича зображено на тлі національного прапора України. Але жовта смуга зверху, а синя знизу.

Нещодавно перевернути прапор запропонував один із колишніх "бютівців" Олег Антіпов, 57 років. Він вніс до парламенту відповідний законопроект. Каже, що за китайським вченням "феншуй" нинішнє розташування кольорів символізує негаразди для України.

В оточенні прем"єра подейкують, що "фен-шуй" до книжки Януковича жодного відношення не має. Просто з ілюструванням книги сталася помилка.

— Перші екземпляри було надруковано, поки Віктор Федорович перебував у Барселоні, — каже один із радників прем"єра, — так що він цієї книжки ще не бачив. Тираж передрукують із новою обкладинкою. Презентація відбудеться 4 серпня — саме цього дня торік Янукович вдруге став прем"єром.

Перша книга Віктора Федоровича називається "Рік в опозиції". Вона вийшла у лютому 2006-го. До неї ввійшли статті, інтерв"ю та виступи після помаранчевої революції.

Зараз ви читаєте новину «Книжку Януковича надрукували з перевернутим прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути