пʼятниця, 08 лютого 2013 05:30

Кіт крутився у пральці 14 хвилин

— Гоша — любитель поспать в стиральной машинке. Я его выгнала из барабана, белье сложила. Пошла за другой партией вещей, а он опять туда влез, — розповідає 54-річна Тетяна з міста Дніпродзержинськ на Дніпропетровщині. — Я цього не помітила, ввімкнула машинку. І пішла в кімнату. За деякий час заходжу у ванну й чую — хтось реве. А потім у мене щось включилось — це Гоша попав у машинку.

Тетяна порахувала, що 9-місячний кіт пробув усередині 14 хв. Каже, віджиму кіт не пережив би. Господиня вимкнула пральку, витягнула кота.

— Перелякалась сильно. До ранку носила Гошу на руках, вигрівала і висушувала. У мене троє котів, то кішечка теж кричала. Вони всі троє приблудні. Очі в Гоші були жахливі. Слизова від порошку помутніла.

Першу добу в кота був шок. Тетяна змушувала його пити воду, давала чай із ромашки. Очі протирала заваркою. Наступного дня понесла до ветклініки.

— Йому призначили новокаїн, скловидну мазь. Ще на чоловічому достоїнстві гематома утворилась. Імовірно від того, що його там барабанило. Лікар виписала уколи. Зараз кіт усе їсть, ласкавий, муркоче, грається. Усе нормально.

Смугастого Гошу місячним на вулиці знайшла Тетянина донька. Відтоді він живе в родині.

— Да, был у нас молоденький котик. С ним уже все хорошо, — кажуть у державній ветклініці, що на вул. Дорожній, 52.

Зараз ви читаєте новину «Кіт крутився у пральці 14 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути