четвер, 22 липня 2010 00:15

Керівник уряду вимагає подовжити вступну кампанію

Вступну кампанію до вищих навчальних закладів Міністерство освіти має подовжити щонайменше на два тижні. Про це вчора заявив на засіданні уряду прем"єр-міністр Микола Азаров, 62 роки.

— Небачені черги біля популярних університетів та інститутів більше свідчать не про збільшення потягу до знань, а про те, що якось неправильно організували процес самі вузи й Міносвіти, — переконаний Азаров.

Міністр освіти 46-річний Дмитро Табачник під час промови керівника уряду опускає голову і дивиться у папери. Прем"єр поглядає на Табачника спідлоба. Дорікає йому за погану організацію вступної кампанії. Каже, ситуацію слід виправити.

— Треба вийти і сказати всім абітурієнтам, що термін прийому документів подовжено. Наприклад, на два тижні, — зауважує.

Перед початком засідання уряду Дмитро Табачник розповів журналістам, що не бачить потреби подовжувати час вступу до вузів:

— Терміни затверджені міністерством. Ректори абсолютно впевнені, що всі необхідні дії здійснять у необхідний строк. Немає жодного побоювання, що буде порушено терміни вступної кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Керівник уряду вимагає подовжити вступну кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути