Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 07:07

"КаZантип" відкрили бензопилою

У суботу поблизу села Попівка Сакського району Криму відкрився фестиваль електронної музики, відео та інших арт-проектів "КаZантип". Організатори замість традиційної церемонії зі стрічкою та ножицями бензопилою розрізали залізний прут.

— Ми завжди приділяли багато уваги творчості, але мало — речам на кшталт води, каналізації, — говорить директор фестивалю Микола Карпов. — Цього року ми серйозно взялися за каналізацію. Дуже тісно попрацювали з усіма контрольними службами. Сподіваюся, вони це оцінили.

Минулого року прокуратура намагалася закрити фестиваль. Організаторів  "КаZантипу" звинуватили в порушенні земельного законодавства, містобудівних і санітарних норм. Над фестивалем узяла "шефство" заступник голови Ради міністрів Криму Тетяна Умрихіна. Тепер він під опікою Міністерства курортів Криму.

— Проведення "КаZантипу" — це приватна ініціатива, але фестиваль відбувається в Криму, і ця модна молодіжна тусовка має великий міжнародний резонанс, — заявила Умрахіна.

Території біля села Попівка надали статус курорту. У ньому і сусідньому Штормовому вже побудували кілька приватних пансіонів для відвідувачів "КаZантипу".

Багаторазова перепустка на фестиваль коштує 600 грн, одноразова — 300 грн. На території працює шість танцполів. Триватиме "КаZантип" до 26 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"КаZантип" відкрили бензопилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути