пʼятниця, 09 січня 2009 19:02

Із заправки вкрали 32 тисячі гривень

О третій ночі 29 грудня в райцентрі Корюківка на Чернігівщині пограбували нову заправну станцію. Двоє чоловіків у білих маскувальних халатах винесли із заправки 32 тис. грн.

Станція розташована на виїзді з міста.

— Тієї ночі на заправці чергували двоє — жінка-касир та оператор, — розповідає Володимир Малишев, керівник автозаправки. — Під"їхала машина, люди з неї виходити не поспішали. Тому оператор вийшов надвір подивитися, що там таке. Хтось поставив йому підніжку, повалив на землю. Він лежав лицем донизу, доки грабіжники не пішли. Касирка занепокоїлася, що напарника довго немає. Вона позамикала всі двері й вийшла надвір. З її слів, побачила, що назустріч рухається щось біле. Це був чоловік у маскхалаті. Жінці нічого не залишалося, як замкнутися в туалеті.

Результат нападу — вибиті скляні двері, кров на осколках і зниклі з каси 32 тис. грн. Через півгодини старший оператор заправки 23-річний Володимир повідомив міліцію про грабіж. Порушено кримінальну справу.

Жителі Корюківки здивовані сумою, яку залишили на ніч у касі заправки. Подейкують про "наводку".

— У слідства багато запитань по цій справі, — каже "ГПУ" Віктор Лебех, слідчий райвідділу міліції. — Наприклад, чому оператор лежав на снігу, якщо його ніхто не тримав і зброєю не погрожував? Чому він зателефонував у міліцію лише через півгодини після злочину?

Зараз ви читаєте новину «Із заправки вкрали 32 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути