вівторок, 12 квітня 2011 03:15

Із залізничного вокзалу евакуювали 500 пасажирів

У суботу о 22.52 у міліцію зателефонував невідомий і сказав, що вокзал Київ-Пасажирський заміновано. Місце й час вибуху не зазначив.

— Я сиділа в залі очікування, — каже киянка 23-річна Оксана Ніколайчук. — Зайшли двоє охоронців і попросили всіх негайно вийти на вулицю. На годиннику було 23.10. Ескалатори на перший поверх не працювали. Ми збігали по сходах. Бігли навіть ті, в кого були дуже важкі сумки. Дехто почав кричати, що на Південному вокзалі почалася пожежа. За мною йшов дід і бурчав, що в нас повториться теракт, як у "Домодєдово". Стало страшно. Коли поїзд подали на посадку, пасажири боялися спускатися через підземний перехід. Йшли через колії. Коли сіла в потяг і він рушив, перехрестилася. Батькам удома не розказувала, щоб не хвилювалися.

Загалом із вокзалу евакуювали близько 500 пасажирів та 78 працівників залізниці. Працювала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

— Оглянули всі приміщення вокзалу, але ніякої бомби не знайшли — каже 40-річна Наталія Мельник, із Південно-Західної залізниці. — Під час евакуації затримок руху поїздів не було. Шукаємо чоловіка, який так невдало пожартував.

Вокзал повністю відновив свою роботу 0.45.

Востаннє про замінування на столичному вокзалі Київ-Пасажирський телефонували минулого року. Це зробив 2 березня 36-річний житель Рівного. Тоді з вокзалу евакуювали 4 тисячі пасажирів. Вибухівки так і не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Із залізничного вокзалу евакуювали 500 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути