четвер, 10 вересня 2020 00:46

Ірина Ігнатюк убила чоловіка

Рівненський райсуд арештував без права на заставу 44-річну Ірину Ігнатюк. Її підозрюють у вбивстві чоловіка 45-річного Юрія та пораненні 13-річної доньки вночі 5 серпня в будинку біля Рівного. Зробила це через сімейні розбірки, за однією з версій поліції.

Убитий був комерційним директором будівельної ­фірми. Ірина Ігнатюк — ­викладачка Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, кандидат економічних наук, доцент. Має 18-річний стаж науково-педагогічної роботи.

— Близько 4:15 жінка поцілила в скроню чоловікові з травматичної зброї. Він помер. Тоді пішла в кімнату до доньки і з тієї ж зброї вистрелила їй у грудну клітку, — розповідає Олександр Панасюк з обласної поліції. — Постріл був невдалий, гільзу прихопило затвором. Жінка взяла пневматичний пістолет і ще двічі вистрелила в доньку. Поклала її в авто й відвезла до своїх батьків. Повернулася додому. Хотіла скоїти самогубство — порізала руки й вистрелила в скроню.

Лишилась жива. Куля застряла в кістці. Чому пішла на злочин — не пояснює. Жінці призначать психолого-психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Ігнатюк убила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути