вівторок, 18 грудня 2012 05:30

"Хюндай" чекали дві години

Близько шостої вечора на столичному залізничному вокзалі оголошують, що поїзд №169 ІНТЕРСІТІ+ Київ — Львів подадуть із запізненням на півгодини. Він мав відправлятися о 18.20. Згодом його переносили на 45 хв., потім на 50. Але у зазначений час він так і не прибув на посадку.

— Загалом 2 години люди прочекали, доки оголосили, що на 14-й перон прибуває наш потяг, — розповідає львів'янка Наталія Ліпінська. — А коли підійшли, побачили не "Хюндай", а звичайний поїзд, ще й зібраний із різних вагонів. На одному писало Київ — Москва, на другому — Київ — Сімферополь. У людей була паніка, ніхто не знав, де чий вагон. Згодом вийшов начальник потяга та сказав, у який вагон кому сідати.

Однією з пасажирок була організатор Національного книжкового "Форуму видавців у Львові" Олександра Коваль. Близько 22.00 вона їде з трьома пасажирами у двомісному купе спального вагона:

— Нам попав вагон СВ, але нас тут четверо в одному купе. Помаленьку їдемо. Коли прибудемо, ніхто не каже. Провідникам узагалі не повідомили, куди буде їхати цей поїзд, їх якось вихопили випадково.

— Приїхали ми аж пів четвертої, — розказує у понеділок Наталя Ліпінська. — У Львові оголосили, що відшкодовують гроші, які ми переплатили. Я почула, що до уваги пасажирів 169-го поїзда, різницю за квитки можна отримати в такій-то касі. Але мені пів четвертої нічого не хотілося.

Замість швидкісного "Хюндая" у неділю зі Львова у Київ вирушив звичайний потяг з купейними вагонами. Пасажирів розсадили спершу по шестеро в кожному купе. Пізніше лишили по людині на місце. Туалет працював лише в одному з чотирьох вагонів. Поїзд прибув до столиці з 2-годинним запізненням.

Зараз ви читаєте новину «"Хюндай" чекали дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути