вівторок, 14 листопада 2006 18:27

Харків"янин "замінував" літак

Через повідомлення про замінування літак Харків—Стамбул повернули в аеропорт. Невідомий зателефонував до правоохоронців одразу після зльоту. І хоча судно вже пролетіло майже сто кілометрів, його завернули та почали перевіряти.

Ніяких вибухових пристроїв на борту не знайшли. І через кілька годин почалася повторна реєстрація. Тоді виявилося, що першими свої місця зайняли дві пасажирки, які спізнилися на рейс.

Працівники аеропорту пригадали, що, коли літак був на злітній смузі, до залу вбігли дві молоді жінки й чоловік, який їх проводжав. Вони скандалили й вимагали пропустити їх.

Правоохоронці зацікавилися цим випадком. І з"ясували, що телефонував 36-річний чоловік однієї з пасажирок, які спізнилися.

Міліціонери затримали зловмисника та порушили кримінальну справу. Йому загрожує від 2 до 7 років в"язниці. Чоловікові також доведеться оплатити роботу піротехніків, які виїжджали на місце події.

Зараз ви читаєте новину «Харків"янин "замінував" літак ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути