Ексклюзиви
вівторок, 20 липня 2010 04:15

Готелі Криму знизили ціни

Готелі, санаторії та пансіонати Криму знизили до 30% ціни на послуги. Наприклад, в ялтинському санаторії "Росія" до серпня ціну номерів зменшили на чверть, у феодосійському готельно-оздоровчому комплексі "Червоні вітрила" — на 20%. У серпні готель "Ялта-Інтурист" обіцяє знижку 30%.

— Заяви про знижки в готелях не зовсім відповідають дійсності. Пансіонати, які мають найбільший попит, свою ціну вже давно склали і знижувати її не будуть, — коментує новину директор фірми "Чорномор Тур" у Севастополі 33-річна Наталія Лукашова. Вона продає путівки в понад сотню оздоровчих закладів Криму. — А ті, хто ще в березні підвищили ціну, тепер скидають. Рік не дуже добрий для туроператорів. Потік туристів збільшився, особливо росіян. Але попит — на економ-відпочинок. Усі винаймають приватне житло, а в санаторії не їдуть.

Киянка 26-річна Ганна Демченко два дні тому повернулася з Сімеїза. Відпочивала в приватному будинку.

— На чотирьох винаймали будиночок із гарячою водою, туалетом. За добу платили 200 гривень, виходило по 50 на людину. Ціни на продукти такі ж, як у Києві. Готували самі. Пообідати в кафе можна за 50 гривень. Пляж безкоштовний. Тому виходить дешевше, ніж у пансіонатах. Там щонайменше за добу 200 гривень за ліжко й одноразове харчування. Невигідно в санаторії відпочивати.

Протягом січня–липня на морських курортах Криму відпочили 1,4 млн туристів, за статистикою турфірм. Це на 18% більше, ніж за той же період торік.

Зараз ви читаєте новину «Готелі Криму знизили ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути