середа, 29 квітня 2009 07:06

Георгій Кузьмін хлюпнув водою на електро-проводи

Житель села Куна Гайсинського району Вінниччини 45-річний Георгій Кузьмін загинув, працюючи на будівництві приватного будинку в місті Гайсин.

23 квітня чоловіка вдарило струмом. Він саме хотів вимити бетономішалку.

— Дім був майже готовий, — розповідає Василь Проценко, сусід Георгія. — Наприкінці робочого дня хлопці казали Георгію, щоб збирався скоріше, аби встигнути на маршрутку в Куну. Але Георгій був дуже акуратним, не хтів лишати інструменти брудними до завтра. Витер усі лопатки, поскладав. Став мити бетономішалку, хлюпнув води в неї. Попав не тільки всередину мішалки, а й на провода. Так його током і вдарило.

Чоловіка забрала "швидка". Але врятувати не вдалося. Георгій помер, не прийшовши до тями.

— Жінка його, Олена Новікова, так голосила! Казала, він її "на дорозі саму покинув", — продовжує Василь. — Бо це її другий чоловік. Олена має від нього 5-річну дочку та 3-річного сина Сергійка. Перший чоловік довго не давав Олені розлучення, тому вона не могла дітей на Георгія записати. А як добилася розлучення, то не встигли розписатися вдруге. По документах виходить, що діти не Георгія, а того, першого чоловіка. Шкода. Бо тепер ніякої компенсації й пенсії через втрату годувальника вони не отримають.

Зараз ви читаєте новину «Георгій Кузьмін хлюпнув водою на електро-проводи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути