пʼятниця, 08 лютого 2013 05:00

Феєрверк розтрощив череп депутату Київради

Автор: фото з сайта www.pl.com.ua
  Олександр Пабат із дітьми Олексієм (ліворуч) та Олександром. Батько хотів зробити їм свято з феєрверком
Олександр Пабат із дітьми Олексієм (ліворуч) та Олександром. Батько хотів зробити їм свято з феєрверком

Сьомий день у реанімації обласної лікарні Київщини лежить у комі 38-річний Олександр Пабат, депутат столичної ради і голова фракції "Громадський актив Києва". Депутата скалічив феєрверк.

— Зараз лікарі навмисне не приводять його до тями, бояться больового шоку, — каже колега по Київраді. — З'явилася надія на одужання. Шукаємо клініки за кордоном, куди б його можна було транспортувати. Медики обласної лікарні зробили вже все, що можна. Зараз у палату не впускають нікого, крім дружини.

У суботу, 2 лютого Олександр Пабат із дружиною Іванною і синами 7-річним Олексієм і 4-річним Олександром відпочивали на заміській дачі. Увечері чоловік вирішив запустити феєрверк, який два роки лежав у гаражі. Підпалив його, однак ракета не вилетіла. Щойно підійшов подивитись — стався вибух. В Олександра Пабата роздроблені кістки обличчя, вибите око.

Олександр Пабат родом із Полтави. У Києві живе з 1987 року. Має три вищі освіти: лікаря, фінансиста і правознавця. Працювати починав у банку, 10 років тому пішов у політику. Уперше став депутатом Київради 2002 року. 2005-го очолив партію "Громадський актив Києва" і суспільний рух "Народна армія порятунку". 2009-го балотувався в президенти.

Пабата називають найстильнішим і найспортивнішим депутатом Київради. Захоплюється автоспортом, реставрує і колекціонує рідкісні авто, керує організацією "Стритрейсінг", що влаштовує автоперегони. Вартість його автомобілів сягає $500 тис. Мав "Сітроен С6", "Ленд Ровер Дефендер", "Морган Аеро", "Мазераті", "Порше 911 Турбо".

Зараз ви читаєте новину «Феєрверк розтрощив череп депутату Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути