четвер, 17 грудня 2020 00:55

Двоє студентів витягнули з ополонки школярок

Двох школярок 10 і 12 років витягнули зі ставка в полтавському мікрорайоні Огнівка 21-річний Даниіл Дзябенко й Андрій Куль, 20 років. Дівчата ходили по льоду посередині водойми 10 грудня. Провалилися.

— Із товаришем гуляли. Почув дитячі крики та побачив, як посеред ставка хтось борсається у воді. Побігли допомагати, — розповідає Дзябенко. Вчиться в полтавському педагогічному університеті. — Пішли кригою. Потім Андрій спинився, щоб викликати рятувальників. Я рухався далі. Коли лід почав тріщати — ліг і поповз. Дівчата провалилися на глибині. Старшій допомагала триматися на воді куртка, що надулася. Менша тонула і панікувала — хапалася за подругу та кригу. Нас побачив чоловік, який гуляв із собакою. Приніс гілляку і тримав мене за ногу. Деревину простягнув дітям. Старша вилізла першою. Її подруга майже вся була під водою. Крикнув, аби хапалася. Почула, тому вдалося витягнути. Назад повзли.

На берег допоміг вибратися рятувальник Юрій Жорняк, який гуляв неподалік. Кинув школяркам мотузку й витягнув по черзі. За кілька хвилин потерпілих забрала "швидка". У дітей діагностували переохолодження.

Зараз ви читаєте новину «Двоє студентів витягнули з ополонки школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути