пʼятниця, 17 серпня 2012 06:30

Двоє чоловіків рятували жінку і втонули

Неподалік кримського села Знаменське Чорноморського району 14 серпня в морі потонули 36-річній Сергій Кривошея та Олександр Комашко, 40 років. Вони рятували жінку, яка не могла допливти до берега. Вийшовши з води, вона сіла в машину й поїхала.

— Это было около пяти вечера. Неизвестная женщина в 20 метрах от берега начала кричать. Все мужчины, отдыхавшие рядом, бросились ее спасать. Их было пятеро. После того, как спасли, она уехала, никому не сказав ни здрастьте, ни до свиданья, ни элементарного спасибо, — розповідає 35-річний Максим Бреславець, начальник державної пожежної рятувальної частини №25 селища Чорноморське. — Троє чоловіків із води вийшли, а двоє потонули. Цього дня хвилювання моря було 3 бали.

Тіло Олександра Комашка рятувальники знайшли за годину, Сергія Кривошея — наступного дня за 250 м від місця трагедії. Обидва загиблі з Кіровограда. Приїхали з родинами відпочивати на море 11 серпня. Домовилися разом відсвяткувати свої дні народження. Сергій народився 11-го, а Олександр — 12 серпня. На березі у вівторок відпочивали з дружинами та дітьми.

— Там пляж піщаний. Але спочатку ніби глибоко, потім мілина, потім знову глибоко. Двоюрідний брат одного із загиблих казав, що той добре плавав. Але люди з Кіровограда, звідки в них знання, як поводитися у морі під час шторму та хвиль? Кораблі тонуть, а людина — це взагалі піщинка, — каже Максим Павлович.

Врятовану жінку та машину, в яку вона сіла, через паніку ніхто не запам'ятав.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків рятували жінку і втонули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути