Ексклюзиви
вівторок, 15 липня 2008 07:14

Донька і зять Тимошенко відкриють ресторан

Донька і зять Тимошенко відкриють ресторан

Донька прем"єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія Карр, 28 років, із чоловіком 39-річним Шоном збираються відкрити ресторан у Києві. Євгенія — власниця "Вареничної" у Дніпропетровську.

Нещодавно Шон вступив до об"єднання байкерів "Падонки". Голова ужгородського осередку клубу Олександр Суханов, 40 років, розповідає, що ресторан Каррів матиме три зали й невелику кухню. Його облаштують у напівпідвальному приміщенні будинку на вул. Шота Руставелі в центрі столиці. Площа — 100 кв. м. Така у центрі Києва може коштувати приблизно $1 млн.

Розпочали капітальний ремонт. Відкриття планують наприкінці літа. Поки що у приміщенні тільки обдерті стіни й будівельні матеріали. У кутку — кілька унітазів. Суханов каже, що інтер"єр ресторану буде "рокерським".

Раніше на цьому місці працював бар "Гараж". У ньому збиралися байкери. На підлозі була дорожня розмітка, на стелі — дорожні знаки, а в стіні — умонтований старий автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Донька і зять Тимошенко відкриють ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути