вівторок, 14 березня 2017 00:20

Доброволець АТО вдарив генерала головою в обличчя

10 березня у київському Будинку офіцерів сталася бійка між учасником АТО 35-річним Дмитром Різниченком і генерал-полковником запасу Віктором Палієм, 67 років. Боєць ударив його головою в обличчя.

Того дня Державна служба у справах ветеранів звітувала про свою роботу. Говорили про розподіл 60 млн грн між ветеранськими організаціями. Дмитро Різниченко вийшов до мікрофона. Висловив обурення, що кошти роздають спілкам, створеним ще за радянського часу. Звинуватив їх у проведенні проросійських заходів.

— Торік 9 травня у Києві пройшов путінський флешмоб. Стартував у Москві під назвою "Безсмертний полк". У нас натовп ішов з колорадськими стрічками, — каже. — Думав, що це агенти ФСБ, прислані з Росії. А виявилося, що все організував "Союз ветеранів". Гроші на захід дала українська держава.

До Дмитра Різниченка вийшов голова спілки "Союз ветеранів" Петро Цибенко. Почалася сварка. Віктор Палій сказав Різниченку заспокоїтися. Отримав удар. Бійця вивели на вулицю.

Віктор Палій написав заяву у поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Доброволець АТО вдарив генерала головою в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути