Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 07:06

Діти провели ніч у холодильнику

6-річний Сергій Гоман, 3-річний Данило Синіцин та ще один хлопчик із села Рівне Генічеського району на Херсонщині гралися минулого понеділка на території колишньої лікарні. Друг попросив малих залізти в старий холодильник.

Із 6-ї вечора понеділка до 9-ї ранку вівторка Сергія з Данилом шукали спочатку батьки й сусіди, а потім усе село й районна міліція.

— Ми обчесали всі колодязі, ями, закинуті будинки, — розповідає 58-річна рівнянка Ірина Володимирівна. — Гукали дітей, але ті не озивалися. У вівторок уранці місцева лікарка Віталіна Ємелянцева у закинутій лікарні почула слабкий крик: "Помогите!".

— Той холодильник прогризли миші, до того ж у ньому не було гумової прокладки, — зауважує Ірина Володимирівна. — Через ці дірки в холодильник надходило повітря, тому хлопці й лишилися живими.

Діти не кажуть ім"я друга, який їх закрив у холодильнику. Селяни припускають, що вони його бояться.

У квітні цього року в холодильнику задихнулися 5-річний Давид та його 4-річна сестра Катерина із селища Сімеїз Ялтинського району, що в Криму. Діти гралися в хованки й зачинилися в ньому.

Зараз ви читаєте новину «Діти провели ніч у холодильнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути