середа, 30 грудня 2009 18:13

Дитячі новорічні ранки заборонили

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Прокуратура та санітарно-епідеміологічна служба Криму заборонили проводити новорічні й різдвяні дитячі заходи та спектаклі по всій автономії.

У такий спосіб медики намагаються зупинити епідемію грипу та вірусних інфекцій. Документ про заборону передали керівництву сімферопольського цирку ім. Тезікова, Українському музичному театру й Кримському театру ляльок. Однак скасовувати заходи там не збираються.

— Театр не припинить роботи. Проводитимемо спектаклі лише для жителів міста, — каже "ГПУ" адміністратор музичного театру. Називається Іваном Івановичем.

Не скасували спектаклів також у театрі ляльок.

— Щойно приходила комісія санепідемслужби, оформили протокол порушення. Квитки на новорічні вистави ми вже розпродали. Щодня показуємо по три спектаклі. Спершу о 10.00 проводимо новорічні ранки, а потім показуємо виставу "Їжачок, друг ведмежатка", — каже директор театру Павло Чорний, 43 роки. Каже, замало лише заборони прокуратури та санепідемслужби. Треба, щоб наказало управління культури або міністерство.

— Окрім шкіл і дитячих садків, свята нам замовляли різні організації. І гроші, які вони заплатили, ми вже освоїли. Я вже 35 років працюю, і ніколи не відміняли новорічні ранки, — каже Чорний.

Із кінця жовтня в Криму на гострі респіраторні інфекції та грип захворіли 99 500 осіб, померло вісім кримчан. В автономії закриті 84 школи.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі новорічні ранки заборонили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути