понеділок, 12 червня 2006 17:39

Депутата-БЮТівця застрелили на очах у доньки

У суботу в Ялті вбили депутата Запорізької міськради від БЮТу 42-річного Віктора Савкіна.

— Савкін приїхав до Ялти відсвяткувати день народження свого друга-бізнесмена, — каже начальник прес-служби МВС у Криму Олександр Домбровський, 44 роки. — Його вбили або через комерційну діяльність, або через неприязні стосунки з кимось. Політикою тут і не пахне.

Віктора Савкіна вбили на очах у його 13-річної доньки Крістіни. Депутат саме підходив до свого "мерседеса" на вулиці Халтуріна неподалік дитячої лікарні, як раптом до нього наблизився невідомий і чотири рази вистрелив із пістолета марки ПМ. Коли чоловік почав стріляти, Савкін спробував швидко сісти до автомобіля і втекти. Проте завести машину не встиг — кілер добив його за кермом.

Віктор Савкін, уродженець Запоріжжя, був відомим в обласному центрі підприємцем, генеральним директором ТОВ "Торговельний будинок "Хлібодар", яке входить до складу  підприємства "ДП Агросервіс-2000". "Хлібодар" контролював майже весь ринок закупівлі зерна в Запорізькій області. На початку 90-х Савкін був засуджений за здирництво і шахрайство.

Перша дружина Віктора Савкіна, мати його доньки Крістіни, померла, як пригадують у Запоріжжі, "за загадкових обставин". Начебто у неї стався серцевий напад.

У БЮТі вбивство Савкіна пов"язують із політичною діяльністю загиблого. БЮТівці нагадують, що декілька днів тому у Ніжині, на Чернігівщині, вбили депутата міськради Григорія Потильчака. БЮТ має намір розслідувати вбивства депутатів від блоку.

Зараз ви читаєте новину «Депутата-БЮТівця застрелили на очах у доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути