пʼятниця, 22 березня 2019 07:20

Що ви крали на роботі?

Ігор, 39 років, таксист, Житомир

— Не крав, бо не було що. Але пам'ятаю, що ця тема була популярна в 1990-х. Тоді "носили" всі, бо треба було виживати. Мати працювала у шкільній їдальні. Приносила додому фарш, масло, біляші. Батько два роки був на м'ясокомбінаті. Уся морозилка була забита ковбасою. Скотчем примотував її до руки або ноги, сосиски виносив під шапкою. Коли зловили, звільнили. Пішов тістомісом на хлібзавод. Зарплату там не платили по півроку. Ми з мамою вставали о п'ятій ранку. Батько через огорожу викидав мішок із булками і хлібом. Здавали в магазин під нашим домом.

Анастасія Швець, 48 років, працює в хімчистці, Київ

— До 2017-го була прибиральницею в супермаркеті. Співробітники крали прострочені продукти на складі. Їх усе одно директор списувала, але нам брати забороняла. Серед товару часто була червона риба, хамон, італійська салямі. Раз взяла п'ять пачок старого масла. Пекла з нього печиво.

Інна Максименко, 29 років, продавець, Львів

— У Польщі робила сортувальницею на секонді. Тричі на тиждень, коли начальником зміни був українець, кожен із нас виносив щось собі. Так я роздобула джинси "Дольче Габана" і сукню від "Прада". Одяг у туалеті вдягали на себе. При поляках красти боялися. Вони одразу звільняли.

Діана Заєць, 30 років, сушист, Київ

— Важко знайти кухарів, які не крадуть. Виносять найдорожчі інгредієнти — чорну ікру, гриби-трюфелі. Чотири роки тому працювала в ресторані при готелі. Шефу там платили 2 тисячі доларів. А він крав і дозволяв красти іншим. Коли власниця зловила на гарячому і спитала, чого йому бракувало при такій зарплаті, засміявся і пробурчав: "На работе ты не гость, унеси хотя бы гвоздь".

Зараз ви читаєте новину «Що ви крали на роботі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути